MKB Bergen op Zoom, Samen Sterk
MKB NETWERK BERGEN OP ZOOM
'Samen staan we sterk'

MKB netwerk Bergen op Zoom

"Voor en door ondernemers"

Ondernemend, leerzaam, krachtig, sfeervol en laagdrempelig. Dat zijn dé kenmerken voor het ondernemersnetwerk van MKB Bergen op Zoom en omstreken. Bent u nog geen lid? Wij maken graag kennis met u!

Laat MKB uw netwerk versterken en groei als ondernemer, juist in 2016!
Ondernemers in het midden-en kleinbedrijf vormen gezamenlijk de ruggengraat van de economie en werkgelegenheid in Bergen op Zoom. MKB Bergen op Zoom komt op voor de belangen van die ondernemers in Bergen op Zoom. Namens 92 MKB ondernemers en in Bergen op Zoom gevestigde brancheleden is MKB Bergen op Zoom de gesprekspartner van het gemeentebestuur en houden we allerlei ontwikkelingen scherp in de gaten. MKB Bergen op Zoom wil niet alleen meepraten, maar ook doelgericht en snel resultaat bereiken. En met succes!

Word vandaag nog lid.
Het ondernemersklimaat in Bergen op Zoom verdient meer dan ooit een prominente plek op de politieke agenda. Dat kan alleen met uw deelname! Maak samen met andere ondernemers werk van veiligheid, bereikbaarheid, lage lokale lasten, beter geschoold personeel, betaalbare bedrijfsruimten, betere dienstverlening van de overheid aan ondernemers, minder administratieve rompslomp, enzovoorts. Voor 2016 geldt een contributie van € 200 (excl. BTW). Samen actief voor een sterk 2016 en een waardevol ondernemersnetwerk.

Wilt u kennismaken met ons? Dat kan vrijblijvend en kostenloos. Geeft u zich op voor een van de bijeenkomsten of schrijf een e-mail aan: relatiebeheer@mkb-boz.nl , dan nemen wij contact met u op.

Graag tot ziens!
Seminar sociale innovatie

Seminar sociale innovatie

Sociale innovatie gaat over slimmer,flexibeler en dynamisch organiseren. Het verandert de manier waarop we met elkaar samenwerken om het beste uit onszelf ...
Inloggen
Speciaal voor leden
Eerstvolgend evenement
MKB BoZ op Twitter
09-09-2013
RT @douwenkoren: 13 september workshop #crowdfunding in #030: ondernemers en projecteigenaren welkom! http://t.co/slJyBAZ8xs
08-09-2013
Crowdfunding of crowdfinance, financiering door de massa. Soms wordt een tegenprestatie gevraagd in de vorm van aandelen of cash.
De (bergse) ondernemer in beeld: Keurslager E. der Weduwe
Keurslager E. der Weduwe

Eddy E. der Weduwe (erelid)

MKB Bergen op Zoom
Postbus 929
4600 AX Bergen op Zoom
T.a.v. dhr. Staal

E-mail: info@mkb-boz.nl
KvK-nummer: 40283424
Voor uw onderneming